Cara penyediaan :
1. Ikan dikukus. (chef syorkan ikan Siakap atau Kerapu).
2. Campur dan gaulkan air panas ke sos mengikut sukatan yang sesuai.
3. Tuangkan ramuan sos tadi ke ikan yang telah dikukus. Siap dihidang panas2.
4. Untuk menambah pedas, masukkan cili api yang dihiris kecil pada hidangan.
TEL: 016 502 9902
EMAIL : chef.d.rumah@gmail.com
BLOG : http://chef-drumah.blogspot.com/
1. Ikan dikukus. (chef syorkan ikan Siakap atau Kerapu).
2. Campur dan gaulkan air panas ke sos mengikut sukatan yang sesuai.
3. Tuangkan ramuan sos tadi ke ikan yang telah dikukus. Siap dihidang panas2.
4. Untuk menambah pedas, masukkan cili api yang dihiris kecil pada hidangan.
TEL: 016 502 9902
EMAIL : chef.d.rumah@gmail.com
BLOG : http://chef-drumah.blogspot.com/
No comments:
Post a Comment